Barbie

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Barbie på en ikke helt-på-toppen-dag.

Barbie-dukken blev oprindeligt fremstillet i førerbunkeren i Det Tredje Rige, som en tro kopi af den kendte tyske transvestit og nazist, Klaus Barbie. Dukken har således alle dage haft et veldrejet brystparti, og absolut ingen form for nosser.

Efter Det Tredje Riges fald (hvilket skete stort set lige som det første og det andet), opkøbtes produktionen af et amerikansk firma ved navn Mattel, der ligeledes havde købt nazisternes propagandamaskine, og derfor hurtigt kunne gøre dukken ufatteligt populær, og dermed sprede nazismens glade budskab direkte ind i børneværelserne.

Desværre gad børnene ikke at høre efter, hvorefter Mattel besluttede sig for at skaffe sig af med disse vantro hunde, ved at male alt legetøjet med giftig maling. Operationen, der fik navnet "Bleiübung", mislykkedes dog totalt, da en lidt for nidkær legetøjskontrollant, de ikke havde fået bestukket tilpas, opdagede blyet i malingen. Kontrollanten blev sidenhen fundet død med en "2007 HOLIDAY™ BARBIE®" Dukke i halsen. Harold Mattel fra politiets rejsehold betragter sagen som et ulykkestilfælde, og der vil ikke blive foretaget yderligere undersøgelser.

Barbie og Rideskolen[redigér]

Er et pc-spil som er udkommet på den efterhånden ret omfattende barbie-licens. Spillet overgår Skyrim, HALO, Counter-strike og Yatzy på alle måder, da det ganske enkelt er umuligt at tabe. Hvis man er debil vil spillet automatisk ride din figur i mål, og det uden at falde over bommene.