2012

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
År:
2015 2014 2013 - 2012 - 2011 2010 2009
Årtier:
2040'erne 2030'erne 2020'erne - 2010'erne - 2000'erne 1990'erne 1980'erne
Århundreder:
22. århundrede - 21. århundrede - 20. århundrede

Regerende dronning i Danmark: Chuck Norris siden 1972.


30px-Cquote1 svg.png Tyve-tolv? Det giver jo... fem-og.. en-og... seksoghalvtreds! 30px-Cquote2 svg.png
Hende den lækre fra parallelklassen


2012 blev året hvor jorden alligevel ikke gik under. Sørens osse! Nu må mayaerne sgu give en kvajebajer!

Begivenheder[redigér]

Januar[redigér]

Februar[redigér]

Marts[redigér]

 • 3. marts - Medina bryder grædende sammen i et radiointerview, hvor hun skulle snakke om episoden fra Ishøj Byhave i 2010 hvor unge indvandrere kastede rådne æg efter hende under en koncert."Hver gang der blev kastet noget op, dukkede jeg mig" udtalte stjernen blandt andet.
 • 8. marts - Kvindernes Internationale Kampdag bliver heldigvis glemt. Måske er det endelig lykkedes for folkene i jakkesæt, at tie mærkedagen ihjel. Jan Fog jubler.
 • 10. marts - Mogens Lykketoft vil have en rygekabine, betalt af Red Barnet.
 • 11. marts - Encyclopædia Britannica taber endelig til Internettet og må udgå af sortiment, efter det har stået i 244 år og samlet en pokkers masse støv. Hvad skal der blive af alle de gode gamle ord?
 • 27. marts - En finsk skipper forsøger at springe buk med sit skib over broerne i Limfjorden. Allerede ved første bro kikser rekordforsøget.

April[redigér]

Maj[redigér]

Juni[redigér]

Juli[redigér]

7 ud af 10 indser ikke ved første øjekast, at der faktisk står "2012" på dette officielle logo. Ikke engang dem som netop havde kvalificeret sig til OL i billedtydningskonkurrencen.
 • 1. juli - Spanien vinder europamesterskabet i fodbold for 2. gang på kun 4 år. Michel Platini indser at Frankrig er Spanien underlegne og forsøger derfor at skabe splid i fodboldverdenen med latterlige udtalelser og forslag. Uden held.
 • 4. juli - Forskere ved CERN finder Higgs. Holger går amok af jalouxi og smadrer sine briller. Amerikanerne forsøger forgæves at tage æren for fundet. I protest og foraft boykotter de deres egen nationaldag.
 • 25. juli - London-avisen The Times meddeler, at den afdøde amerikanske rap-kontratenor Bobby Brown posthumt er blevet enkemand.
 • 27. juli - OL i London skydes i gang med en åbningsceremoni, hvor Bonnie Tyler i duet med Rod Stewart er de store, musikalske hovednavne. I virkeligheden var det Whitney Houston som skulle havde åbnet ballet, men arrangørerne fandt først ud af at hun var død et par dage før åbningsceremonien. Så de måtte ringe til vikarbureauet efter erstatninger.

August[redigér]

September[redigér]

 • 15. september - I dag er det præcis 200 år siden at russerne sætter Moskva i brad, grundet frygt for at Napoleon ville få fat i byens råstoffer, under hans invasion af landet. Desværre for Napoleon og Frankrig, har man ikke taget tæpper med til de 600.000 franske soldater, der derfor fryser ihjel. Eller, narh, ikke dem alle sammen - ca. 10.000 nåede at komme tilbage til Frankrig inden døden indtraf. Rusland hylder Moder Ruslan... Natur.
 • 23. september - Patrick Hernandez meddeler nok engang, at han var Born to Be a Leif Alive.
 • 24. september - Under oprydning i Glassalen i Tivoli, dagen efter sæsonafslutningen, findes der 37 døde publikummer og 4 døde anmeldere, der har ligget der siden Linie 3 showet i foråret. Obduktionen viser at de er døde af kedsomhed, men det er for sent at retsforfølge de ansvarlige. Sagen bliver dysset ned, da det ville ruinere Tivolis rygte som et "forlystelsessted".

Oktober[redigér]

November[redigér]

 • 6. november - det officielle præsidentvalg i USA åbnes. Barack Obama ser ud til at stå til en jordskredssejr over konkurrenten Ronald McDonald, som havde store problemer med at få tilpasset en ordentlig frisure, som skulle pryde hans valgplakater.
 • 14. november - Det er "Movember" og mange anlægger overskæg uden at det flytter en skid i den gode sags tjeneste. Jette Gottlieb får hædersprisen for sin velplejede og fremtrædende moustache.
 • 22. november - de amerikanske sydstater løsriver sig nok engang, på baggrund af præsidentvalget.
 • 23. november - de amerikanske sydstater kravler tilbage til Unionen, da de opdager at alle kraftværker, telefonlinjer og TV-stationer ikke længere var tilgængelige i sydstaterne.

December[redigér]

X2112.jpg
30px-Cquote1 svg.png
For verden den skal dø idag, og ingen mand kan stoppe det, så kom her og læg dig!! For nu der ikke mer' tid tilbage!
30px-Cquote2 svg.png
Gud