Økologi

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Skift til: navigering, søg

Økologi er en bestemt måde at fremstille varer på. Det kommer af ordene ø, ko og logik, og det startede med at der var en ko på en bestemt ø der begyndte at fremstille en mælk uden tilsætningsstoffer (såsom plastik, jern og blomster) det vil altså sige den kun spiste græs. Men det var ret logisk fordi der kun var græs på øen derfor kom mælken til at hedde økologisk mælk. Siden er begrebet blevet noget forvasket, for nu er der kommet en liste over alle de ting køerne ikke må spise for at lave mælken, dette har fået flere køer til at eksperimentere, ved at spise ting der er farlige men som dog ikke står på listen,(se bureaukrati)

Fra økologi til økologi[redigér]

Eat shit!

Metoden har været kendt i umindelige tider, som den eneste måde at fremstille varer på, men som tiden gik og mennesket blev mere forfinet og for eksempel hold op med at smide lort ud i rendestenen, fandt man på bedre og mere kontrollerede måder.

Således blev der udviklet de fineste stoffer af højtuddannede videnskabsfolk for at forbedre disse produkter på avancerede laboratorier med styr på alt lige fra bakterier til økonomisk profitmaksimering.

Og den truede økologi var ved at forsvinde helt fra verden.

Det fik nogle onde mennesker til at starte en bevægelse for at få behovet for lort og affald tilbage og samtidigt tjene godt på det. De startede med at fjerne alle de ting fra frugter og grøntsager som gav lang holdbarhed, forlænget friskhed og ekstra smag, og påstod at det var meget sundere at hælde lort og affald på afgrøderne, frem for de avancerede stoffer som de højtuddannede videnskabsmænd igennem århundreder havde udviklet og finpusset under de mest kontrollerede forhold af diverse myndigheder.

Denne løgn udviklede sig og tog fart op igennem 80'erne og 90'erne, frem til i dag, hvor det igen nærmest er umuligt at købe noget som ikke er økologisk.

Århundreders topavanceret videnskab lige ud i rendestenen.


Sådan kendetegnes en der spiser økologi:

Bøsse

Socialdemokrat

Dan jørgensen (dog det samme som nummer et)