Pakistan

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Version fra 3. jun. 2020, 22:32 af imported>Kakao imported>Kakao (Efter en lang pause er jeg igen løs på Spademanns. Her er en lille artikel. Der kommer mere senere)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Spring til navigation Spring til søgning
Fil:4926597784 4392361eb6 b.jpg
Pakistan har atomvåben. Så opfør dig ordenligt!

Pakistan er et dybt underligt land, der ligger langt pokker i vold langt væk. Pakistan blev en selvstændig nation ved en tilfældighed i 1947. Det var slet ikke med vilje, men der gik nogle muslimer rundt i Indien som var trætte af alle hinduerne. De er også dybt irriterende. På én eller anden underlig måde fik muslimerne deres eget land, som de så kaldte Pakistan. Spørg mig ikke hvorfor. Jeg ved det ikke. Kan det ikke være ligemeget?

Historie[redigér]

Altså, jeg sagde lige før, at jeg intet vidste om det, men øhmn.... Det var nok noget med ham Ghandi. Eller noget. Og så var de muslimerne og sunni og shia og alt det der. Så det var Pakistans historie.

Mad[redigér]

Maden er fin. Måske lidt krydret.

Styreform[redigér]

I Pakistan er de totalt på syre og fjoller totalt rundt. Præsidenten for Pakistan er en vaskebjørn, der valgt de sidste valg ved at love gratis hash og Fanta til alle medborgere. Hans modkandidat var en mår. Det meste af Pakistans befolkning er hamrende ligeglade med politik, da de har for travlt med at hækle. Så det er vist lidt ligemeget med styreform og alt det der.

Befolkning[redigér]

Befolkningen består af 89% pissegrimme mennesker, da de har en elendig tøjsmag. Mange har forsøgt at lære pakistanere reglerne for god stil, men det har ikke hjulpet. De øvrige 11% er dådyr som synger og danser.