Forskel mellem versioner af "Gamle mænd"

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Linje 1: Linje 1:
Gamle mænd er faktisk meget Grimme. de er meget kendte for deres gråhvide hår og deres velkendte højrehånds spade i venstre arm fordi det er sjovere. Man skal også passe på at de ikke ser en cykel for så reagere de lilgesom nisser for de har samme leder som dem. de går amok cyklen og voldtager den i dens lygter!! (Kør uden lys!!) Gamle mænd kan godt lide små mennesker med stramme cowboy busker som de også selv har og så en strik hat og en trøje.
+
Gamle mænd er noget man bliver efter man har været voksen. Gamle mænd er meget kendte for deres gråhvide hår og deres velkendte højrehånds spade i venstre arm fordi det er sjovere. Man skal passe på at de ikke ser en cykel for så reagerer de som fluer eller hjorte, der henholdsvis bliver tiltrukket eller lammet af lyset. Derfor ser vi mange cykel-overfald gamle mænd. Gamle mænd kan godt lide små mennesker med stramme cowboy busker som de også selv har og så en strik hat og en trøje.
  +
  +
Når man overgår fra voksen til gammel mand, udvikler man over natten en masse utrolige evner, som:
  +
  +
- Evnen til at få et TV til at virke ved at slå på det.
  +
- Evnen til at bruge et tørklæde som snotklud for derefter at placere den snotbefængte klud det i lommen, hvor de bliver steriliseret, således at det aldeles ikke er klamt når det bruges igen 9 minutter efter.
  +
- Evnen til at dræbe fluer med to spisepinde, uden at fjerne blikket fra havregrøden.
  +
- Evnen til at køre bil i træsko - hvilket medfører bl.a. kørsel overfor rødt.
  +
- Evnen til at overleve i trafikken, på trods af det faktum at gamle mennesker ikke kan se mere en 3 meter frem for deres bil. Alt andet er blind vinkel.
  +
- Evnen til at føre en samtale uden at lytte.
  +
- Evnen til at have absolut ingen skyldfølelse - grundet manglen på korttidshukommelse. Derimod husker de altid en form for krig de har oplevet, eller hvordan deres far var købmand.
  +
- Evnen til at være ofre for hjemmerøverier.
  +
- Evnen til altid at lugte af gulv eller cigar.

Versionen fra 18. maj 2011, 08:42

Gamle mænd er noget man bliver efter man har været voksen. Gamle mænd er meget kendte for deres gråhvide hår og deres velkendte højrehånds spade i venstre arm fordi det er sjovere. Man skal passe på at de ikke ser en cykel for så reagerer de som fluer eller hjorte, der henholdsvis bliver tiltrukket eller lammet af lyset. Derfor ser vi mange cykel-overfald på gamle mænd. Gamle mænd kan godt lide små mennesker med stramme cowboy busker som de også selv har og så en strik hat og en trøje.

Når man overgår fra voksen til gammel mand, udvikler man over natten en masse utrolige evner, som:

- Evnen til at få et TV til at virke ved at slå på det. - Evnen til at bruge et tørklæde som snotklud for derefter at placere den snotbefængte klud det i lommen, hvor de bliver steriliseret, således at det aldeles ikke er klamt når det bruges igen 9 minutter efter. - Evnen til at dræbe fluer med to spisepinde, uden at fjerne blikket fra havregrøden. - Evnen til at køre bil i træsko - hvilket medfører bl.a. kørsel overfor rødt. - Evnen til at overleve i trafikken, på trods af det faktum at gamle mennesker ikke kan se mere en 3 meter frem for deres bil. Alt andet er blind vinkel. - Evnen til at føre en samtale uden at lytte. - Evnen til at have absolut ingen skyldfølelse - grundet manglen på korttidshukommelse. Derimod husker de altid en form for krig de har oplevet, eller hvordan deres far var købmand. - Evnen til at være ofre for hjemmerøverier. - Evnen til altid at lugte af gulv eller cigar.