Redigerer Gamle mænd

Spring til navigation Spring til søgning

Redigeringen kan fjernes. Kontroller venligst sammenligningen herunder for at bekræfte at det er hvad du ønsker at gøre, og gem så ændringerne for at fuldføre fjernelsen.

Nuværende version Din tekst
Linje 1: Linje 1:
  +
Gamle mænd er faktisk meget Grimme. de er meget kendte for deres gråhvide hår og deres velkendte højrehånds spade i venstre arm fordi det er sjovere. Man skal også passe på at de ikke ser en cykel for så reagere de lilgesom nisser for de har samme leder som dem. de går amok på cyklen og voldtager den i dens lygter!! (Kør uden lys!!) Gamle mænd kan godt lide små mennesker med stramme cowboy busker som de også selv har og så en strik hat og en trøje
{{supercitat|min morfar er bare sig selv. Han render ikke rundt og lader som om han er normal.|lille Per}}
 
 
'''Gamle mænd''' er noget man bliver efter man har været voksen. Gamle mænd er meget kendte for deres gråhvide hår og deres velkendte højrehånds spade i [[venstre]] arm fordi det er sjovere. Man skal passe på at de ikke ser en cykel for så reagerer de som [[flue]]r eller [[hjort]]e, der henholdsvis bliver tiltrukket eller lammet af lyset. Derfor ser vi mange [[cykel]]-overfald på gamle mænd.
 
 
Gamle mænd kan godt lide små mennesker med stramme cowboybukser som de også selv har og så en strik [[hat]] og en [[trøje]].
 
 
[[Fil:Gamlemænd.jpg|center|thumb|775px|Se godt på disse ringvrag - det grå guld når det er mest rustent]]
 
== Ting som gamle mænd kan ==
 
Når man overgår fra voksen til gammel mand, udvikler man over natten en masse utrolige evner, som:
 
 
* Evnen til at få et TV til at virke ved at slå på det.
 
* Evnen til at bruge et tørklæde som snotklud for derefter at placere den snotbefængte klud i lommen, hvor den bliver steriliseret, så det aldeles ikke er klamt når den bruges igen 9 minutter efter.
 
* Evnen til at dræbe fluer med to spisepinde, uden at fjerne blikket fra havregrøden.
 
* Evnen til at køre bil i træsko - hvilket medfører bl.a. kørsel overfor rødt.
 
* Evnen til at overleve i trafikken, på trods af det faktum at gamle mennesker ikke kan se mere en 3 meter frem for deres bil. Alt andet er blind vinkel.
 
* Evnen til at føre en samtale uden at lytte.
 
* Evnen til at have absolut ingen skyldfølelse - grundet manglen på korttidshukommelse. Derimod husker de altid en form for krig de har oplevet, eller hvordan deres far var købmand.
 
* Evnen til at være ofre for hjemmerøverier.
 
* Evnen til altid at lugte af gulv eller cigar.
 
[[Kategori:Navnløse personer]]
 

Alle bidrag til Spademanns Leksikon bliver betragtet som udgivet under Creative Commons Attribution-ShareAlike (se Spademanns Leksikon:Ophavsret for detaljer).
Skriv venligst et resumé af hvad du har foretaget dig i boksen herunder.

Tilføj ikke copyrightede billeder eller tekst uden at du har fået lov af copyrightindehaveren!
Afbryd Hjælp til redigering (åbner i et nyt vindue)

Skabelon der er brugt på denne side: